PASTA WORLD GELDERLAND

PASTA WORLD GELDERLAND Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 94 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasta World Gelderland. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 22:27 De tricolore pizza's waren lekker en hadden een Italiaanse smaak. Wel jammer dat we maar weinig pesto proefden.
6 apr 2022 om 20:26 Zeer goed, gewoon bestellen
20 mrt 2022 om 18:59 Het eten was niet slecht maar het had ook geen typisch Italiaanse smaak. Daar miste ik gewoon de kruiden en het lichte. Het eten was zoals het thuis in de keuken wordt gemaakt. Jammer
3 mrt 2022 om 13:44 Erg lekker eten en goede service. Ik werd nog gebeld over een toegevoegde opmerking ter controle.
3 mrt 2022 om 7:25 Pizza’s waren lekker en was binnen de tijd dat hij het zou afleveren .
17 feb 2022 om 20:05 Eten was erg goed van kwaliteit. Rucola en verse groenten op een kapsalon met licht gebruinde kaas. Pizza's ook prima met lekker deeg. Een van de weinige zaken met stabiele kwaliteit in de omgeving. Bezorging was ook snel en netjes
25 dec 2021 om 11:16 Pizza’s waren lekker, maar op mijn pizza tricolore zat een hele cm kaaslaag, dat mocht wel wat minder! Bezorging was supersonisch snel
31 okt 2021 om 20:20 Wij hadden een grote bestelling gedaan. We werden netjes gebeld of het iets later kon. Top geregeld en heerlijk gegeten. Aanrader
30 okt 2021 om 19:38 Top, superlekker en snel:-)
16 okt 2021 om 23:14 Pizza waren lekker goed op smaak. Jammer dat ze niet gesneden waren. Woon in de zelfde straat en had niet verwacht dat het nog 50 minuten zou duren, had zo snel mogelijk gekozen.
25 jul 2021 om 20:52 Eten was perfect op temperatuur en was heel erg lekker! Na aanleiding van een product die ze niet meer hadden, hebben ze netjes opgebeld en opgelost! Top service!!
25 jul 2021 om 20:36 Kapsalon was erg karig qua shoarma, hadden het beter friet met salade kunnen noemen. Daarnaast zaten er stukken tomaat door de pasta quarto formaggi, volgens mij is dat niet de bedoeling ,en was de pasta niet helemaal goed gekookt.